Monthly Archives: March 2012

Patepung Ki Sobat Basa Konkernas PGRI IV

  Savoi Homann Bandung Ku : Dadan Wahyudin Hiliwir angin nebak daun palem pating aroyag. Patalimarga nu ka Simpanglima-keun di Jalan Lengkong meumeujeuhna ramé. Ma’lum wanci budalan pagawé jeung budak sakola.  Sora knalpot angkot bulao Buahbatu-Sederhana jeung Elang-Cicadas anu pulas … Continue reading

Posted in Carpon, Karya Sastra | 1 Comment